Behandlingar

Vi gör allt från att klippa och styla hår till att göra fransar och bryn. Se mer nedan om vad vi kan göra just för dig.

Klippning

Är till för dig som vill fräscha upp håret genom att toppa din befintliga frisyr, eller skapa en helt ny look med hjälp av våra saxar, maskiner eller knivar.

Färgning

Är för dig som vill skapa en fylligare och enfärgad känsla eller fräscha upp en gammal nyansering/toning. Det är även till dig som vill täcka gråa (glitter) strån.

Slingor / balayage

Slingor, balayage eller ombre är till för dig som vill förnya dina ljusa eller mörka slingor, eller skapa en helt ny look med olika nyanser/skiftningar. Vi jobbar med olika tekniker just för att skapa den rätta färgen för dig. Är du osäker på vad du ska göra? Boka alltid slingor/balayage.

Hairtalk

Är ett löshårsmärke som vi jobbar med här på salongen som har en fantastisk kvalitet. För att skapa den perfekta looken just för dig ber vi dig kontakta oss för en konsultation.

Permanent

Gör vi för att skapa olika typer av texturer med hjälp av våra spolar. Man kan rulla håret till intensiva lockar eller för att skapa ett naturlig svall med härlig volym.

Inpackning / kur

Är något vi skapar på salongen för att ge det lilla extra. Vi ger en härlig massage och skapar den perfekta hårtvätt kombination just för dig och ditt hår.

Styling

Är precis som det låter. Vi finns här för dig som känner att du vill lyxa till vardagen eller helgens festligheter med ett härligt stylat hår. Vi gör allt från tvätt och fön till att skapar olika former med hjälp av våra värmeverktyg. Vi gör även vackra bruduppsättningar.

Prislista

Beroende på vilket behandling och hur du vill ha den kan göra att priset varierar. Läs mer om vad det kan kosta för dig.

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 16:00
Sön: Stängt

Adress

Klockarvägen 1
141 61, Huddinge